Despre Xtreme Airsoft Brasov

Suntem o echipă tânără, pasionată de sport și dependentă de adrenalină. Pentru noi, airsoftul reprezintă mai mult decât un hobby, este o aventură pe cat se poate de reală. Xtreme Airsoft este rezultatul a ceea ce ne-am propus în vederea popularizării acestui sport.

Obiectivul nostru principal este să oferim experiențe de neuitat prin crearea atmosferei tipice zonei de asalt. Fiecare joc este unic datorită abordării diferite și a scopului vizat.

Totul devine mai mult decât un joc.

MODURI DE JOC

Echipa X.A.B. va pune la dispozitie urmatoarele moduri de joc predefinite de noi pentru a va putea oferi o experienta cat mai placuta. Daca doriti sa incercati alte moduri de joc, noi suntem dispusi sa facem tot posibilul incat sa organizam jocul in functie de preferintele dumneavoastra. Asa ca va asteptam cu drag sa ne distram impreuna si sa facem sport!

Death Match

Death match

In acest mod de joc, ambele echipe se vor confrunta intr-o zona bine definita pana cand una din cele doua echipa este eliminata complet. Detalii…

Bomb

Bomb

In scenariul “Bomb” o echipa trebuie sa planteze bomba, iar cealalta sa o dezamorseze, jocul se termina si daca una dintre cele doua echipe este eliminata complet.

Capture the flag

Capture the Flag

Scopul acestui mod de joc este ca una din cele doua echipe sa detina ambele steaguri, cel al echipei si cel al inamicilor.

Domination

Domination

In modul “Domination” echipele se lupta pentru a seta un dispozitiv sa contorizeze timpul in favoare lor, castiga echipa care a tinut cel mai mult timp dispozitivul de parte lor pe durata meciului.

Contacteaza-ne

Iti inchiriem echipamentul necesar pentru a putea juca
Airsoft impreuna cu prietenii sau colegii

Telefon:
0785 865 649

E-mail:
xtremeairsoftbrasov@yahoo.com